ARÜ'den Duyurular

Sözleşmeli Personelin Kadroya Geçiş İşlemleri Hakkında

Duyuru Tarihi : 06 Mart 2023

Üniversitemiz birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesine göre sözleşmeli olarak görev yapan çalışanlarımızın 26 Ocak 2023 tarihli ve 32085 sayılı Resmi Gazete ’de yayımlanan 7433 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun uyarınca kadroya geçiş işlemlerinin tamamlanmasını teminen, 15.03.2023 tarihi mesai saati bitimine kadar, aşağıda istenen belgelerin Personel Daire Başkanlığına gönderilmesi gerekmektedir.

Kadroya Geçiş İçin Gerekli Belgeler

1- Kadroya Geçiş ve Başvuru Formu (Kadroya Geçiş ve Başvuru Formu)

2- Son Öğrenim Durumu (Geçici mezuniyet belgesi, diploma) aslı ve noter onaylı sureti.

3- Halen resmi bir kurumda çalışan veya daha önce çalışmış olanlar için hizmet belgesi.

4- Askerlik durum belgesi (Tecil, muafiyet veya terhis belgesi) e-devlet çıktısı.

5- Mal Bildirim Beyanı (Mal Bildirim Formu Örneği) (Formun ön yüzü ve arka yüzü doldurulmalı ve ıslak imzalı olmalıdır)

6- Sağlık Durumu Beyanı (Sağlık Durumu Beyan Formu)

7- Adli Sicil Kaydı (Cumhuriyet Savcılığı veya e-Devlet sayfanızdan evrak teslim tarihinden en fazla 1 ay önce resmi kuruma verilmek üzere alınmış olmalıdır.)

8- Arşiv Araştırma Formu (Arşiv Araştırma Formu Örneği)

NOT:

Bu duyuru tebligat niteliğinde olup, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Diplomaların ve mezuniyet belgelerinin asılları atama yapıldıktan sonra iade edilecektir.

Adres: Ardahan Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Yenisey Kampüsü, Çamlıçatak Mevkii Merkez/Ardahan