ARÜ'den Duyurular

2022 - 2023 Akademik Yılı Erasmus+ Personel ve Öğrenci Hareketlilikleri Sonuçları Açıklandı

Duyuru Tarihi : 10 Nisan 2023

Erasmus+ Personel (Ders Verme-Akademik Personel/İdari Personel Eğitim Alma) ve Öğrenci (Öğrenim-Staj) Hareketlilikleri sonuçları başvuru sistemi üzerinden (erasmusbasvuru.ua.gov.tr) açıklanmıştır. Hareketliliğe başvuran personel ve öğrencilerimiz linkteki Ulusal Ajans Başvuru Sistemi üzerinden başvuru sonuçlarını öğrenebilecektir.

Program kapsamında yurtdışında hareketliliğe hak kazanan personel ve öğrencilerimize hak kazandıkları bütçe dönemine (2021 ya da 2022 Bütçe Dönemi) ve yapılacak olan bilgilendirme toplantısına ilişkin detaylar e-posta ile ayrıca iletilecektir.

NOT: Yedek listede olan personel ve öğrencilerimize, sıraları geldiği takdirde, e-mail yoluyla bilgilendirme yapılacaktır.