ARÜ'den Duyurular

Ardahan Üniversitesini Kalkındırma Vakfı Akademik Çalışmaları Teşvik ve Ödüllendirme Programı Başvurusu

Duyuru Tarihi : 17 Nisan 2023

Ardahan Üniversitesini Kalkındırma Vakfı Üniversitemizin akademik olarak gelişmesini sağlamak ve bilimsel etkinliğini arttırmak amacıyla birçok faaliyet yürütmektedir. Bu amaçlar doğrultusunda Vakfımız tarafından Üniversitemiz mensubu bilim insanlarının 2022 yılında yapmış oldukları Fen Bilimleri, Sağlık ve Mühendislik Bilimleri ile Eğitim, Sosyal Bilimler ve Güzel Sanatlar olmak üzere üç kategorideki seçkin araştırma ve çalışmalarını değerlendirmek ve para ödülüyle ödüllendirmek üzere 30.05.2023 tarihinde “2023 Yılı ARÜ Vakıf Akademik Teşvik Ödülleri” programı düzenlenecektir. 17.04.2023- 05.05.2023 tarihleri arasında başvuruların yapılabileceği ödül programına ilişkin Ardahan Üniversitesini Kalkındırma Vakfı Akademik Çalışmaları Teşvik ve Ödüllendirme Programı Uygulama Esaslarına ve Başvuru Formuna aşağıda verilen linklerden ulaşabilirsiniz.

Teşvik ve Ödüllendirme Programı Uygulama Esaslarına ulaşmak için Tıklayınız

Başvuru Formuna ulaşmak için Tıklayınız