ARÜ'den Duyurular

Panel : ’Bağımlı Olma Özgür Ol’

Duyuru Tarihi : 01 Mart 2024
Üniversitemiz ev sahipliğinde 05 Mart 2024 Salı günü saat 10.00’ da Aşık Şenlik Kültür
Merkezinde Üniversitemiz öğrencileri ve personeli için, Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü, Ardahan İl
Terör" konularında bilgilendirme amaçlı bir program yapılacaktır.

Üniversitemiz ev sahipliğinde 05 Mart 2024 Salı günü saat 10.00’da Aşık Şenlik Kültür Merkezinde üniversitemiz öğrencileri ve personeli için Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü, Ardahan İl Jandarma Komutanlığı ve Ardahan İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde "Bağımlılık, Siber Suçlar,Dolandırıcılık, Bilişim Suçları, Başkasının Adına Hesap Açılması, Asayiş, Aile İçi Şiddet veTerör" konularında bilgilendirme amaçlı bir program yapılacaktır.