27 ŞUBAT 2017

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

ARDAHAN ESOB, KOSGEB VE TKDK’DAN

REKTÖRÜMÜZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı (ESOB) Esfender Yılan ve Başkan Yardımcısı Yüksel Özcan, Ardahan KOSGEB Müdürü Ramazan Sivri ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Yusuf Güder Ardahan Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber’i makamında ziyaret ederek rektörümüze yeni görevinde başarılar dilediler. Ardahan ekonomisinin ve kalkınmasının üniversite ile yapılacak ortak çalışmalar sonucunda çok daha ileri seviyelere ulaşacağı ziyarette konuşuldu. Prof. Dr. Mehmet Biber ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı ziyaretçilere teşekkür etti.