17 MART 2017

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

ARÜ’DEN ANKARA’DA “BELLEKTEN İZLER” SERGİSİ

Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Semra Çevik tarafından Ankara Galeri M Sanat Galerisi’nde “BELLEKTEN İZLER” isimli bir resim sergisi açıldı. Pastel, akrilik ve karışık teknikler ile yapılan 35 resimden oluşan sergi, 26 Şubat – 4 Mart 2017 tarihleri arasında ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Sergi hakkında bilgiler veren Çevik; “Yüz yüze iletişimde ifadeler, mimikler söylenen sözleri anlamlandırır, hatta güçlendirir. Portrelerimde söylenemeyen ama beden dili ile anlatılan duyguları aktarmaya çalıştım. Bu portrelerde kadının kadına bakışını, kadınların kendi limanlarını arayışını gözlerinde bulmaya çalıştım.” dedi.