21 MART 2017

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

ARÜ’LÜ ÖĞRENCİ ARDAHAN İL BİRİNCİSİ OLDU

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Gençlerden Ecdada Mektup 15 Temmuz Şehitlerine” isimli yarışmanın il genelindeki sonuçları açıklandı. Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Nihat Delibalta Göle Meslek Yüksekokulu öğrencisi Murat Masyan 22-29 yaş kategorisinde Ardahan il birincisi oldu. ARÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Murat Masyan’ı makamında kabul ederek tebrik etti. Yaklaşık 600 bin kişinin katıldığı yarışmanın Türkiye geneli sonuçları 15 Nisan 2017 tarihinde açıklanacak. Ayrıca Göle MYO Müdürü Ögr. Gör. Bora Topal, Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bilent Akar ile Ardahan Gençlik Merkezi Müdürü Ferman Güler’e katkılarından dolayı teşekkür etti.