30 MART 2017

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

REKTÖRÜMÜZ ÇILDIR MYO’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, ARÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Aydoğan, Genel Sekreter Ercan Gültürk ile daire başkanları Çıldır Meslek Yüksekokulu’na ziyarette bulundular. Çıldır Meslek Yüksekokul Müdürü Vekili Öğr. Gör. Niyazi İpek tarafından ARÜ yöneticilerine brifing sunumu gerçekleştirildi. Daha sonra Rektör Prof. Dr. Mehmet Biber Çıldır Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile bir süre sohbet etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber ve beraberindeki heyet yapımı tamamlanmak üzere olan yükseköğretim yurdunun son durumunu değerlendirmek üzere Çıldır İlçe Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, Çıldır İlçe Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu ile firma yetkilileri ve yurdun yapılması için kurulan derneğin yöneticileri istişarelerde bulundu. Heyet, görüşmelerin ardından devam eden yurtta incelemelerde bulunarak yurdun en kısa sürede tamamlanacağını ifade ettiler.