4 NİSAN 2017

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

ŞAMPİYONLARDAN REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) akademisyenleri ve çeşitli yarışmalarda şampiyonluklar alan öğrencilerimiz Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber’i makamında ziyaret etti. Birçok farklı branşlarda düzenlenen yarışmalarda önemli başarılara imza atan öğrencilerimiz; son olarak Antalya’da 28 Şubat - 5 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası”nda, bayanlar “Low Kick Bayan Takımı” olarak üçüncülük kupasını almaya hak kazandı. Gerçekleştirilen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Biber, öğrencilerimizi ve BESYO akademisyenlerimizi tebrik ederek, başarıların devamını diledi.