Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz’dan ARÜ’ye Ziyaret
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ardahan programı kapsamında Üniversitemize hafta sonu bir ziyaret gerçekleştirdi. Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz’ı, Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, AKP Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Üniversitemiz Genel Sekreteri Hadi Gergit ve Üniversitemiz idari ve akademik personeli karşıladı. Ardahan Üniversitesi’nde bulunmasından dolayı memnuniyetini belirten Yılmaz,  uyum içerisinde ekip ruhuyla çalışan ve gelişimine devam eden Ardahan Üniversitesi’nin tüm çalışanlarına ve Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber’e teşekkürlerini iletti. ‘‘Her Şehre Üniversite’’ politikasıyla bazı kesimlerin eleştirilerine maruz kaldıklarını hatırlatan Yılmaz,  bu eleştiriyi yapanların Ardahan Üniversitesi’ni görmelerinin gerektiğini vurguladı. Programın sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, AKP Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a hediye takdiminde bulundu.

2 Ekim 2017

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz’dan ARÜ’ye Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ardahan programı kapsamında Üniversitemize hafta sonu bir ziyaret gerçekleştirdi. Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz’ı, Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Üniversitemiz Genel Sekreteri Hadi Gergit ve Üniversitemiz idari ve akademik personeli karşıladı. Ardahan Üniversitesi’nde bulunmasından dolayı memnuniyetini belirten Yılmaz,  uyum içerisinde ekip ruhuyla çalışan ve gelişimine devam eden Ardahan Üniversitesi’nin tüm çalışanlarına ve Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber’e teşekkürlerini iletti. ‘‘Her Şehre Üniversite’’ politikasıyla bazı kesimlerin eleştirilerine maruz kaldıklarını hatırlatan Yılmaz,  bu eleştiriyi yapanların Ardahan Üniversitesi’ni görmelerinin gerektiğini vurguladı. Programın sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a hediye takdiminde bulundu.