24 Kasım 2017

Öğretmenler Günü Karma Sergisi Yoğun İlgi Gördü

‘‘24 Kasım Öğretmenler Günü Karma Resim Sergisi’’, Üniversitemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu Sergi Alanı’nda bugün gerçekleştirildi. Üniversitemiz Güzel Sanatlar Bölüm Başkanı Doç. Dr. Semra Çevik’in koordinatörlüğünde gerçekleşen karma sergiye: Gazi Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi, Artvin Çoruh Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenleri, Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenleri: Prof. Dr. Abdılkhan Tleuzhanov, Yrd. Doç. Dr. Sıdıka Arlı Süel, Yrd. Doç. Dr. Filiz Öztürk, Ardahan’dan katılan Öğretmenler: Belgüzar Aşkaroğlu, Damla Akyüz, Zuhal Kocabay Bayraktar ve Trabzon’dan katılan Öğretmen Yasemin Kalyoncu katkı sağladı. Sergiye: Ardahan Belediyesi Başkan Yardımcısı, Uğur Dede, Üniversite Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şakir Aydoğan, Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Fikret Çerkezoğlu, Üniversitemiz akademik-idari personeli ve öğrenciler katıldı. Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından sergiyi gezen konuklar sergi boyunca Güzel Sanatlar Müzik Bölümü öğrencilerinin icra ettiği eserleri dinledi. Program konuklara sunulan ikram ve hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.