29 Mart 2018

‘‘Bir Destandır Çanakkale’’ Duygulandırdı

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Müziği Temel Bilimler Bölümü, ‘‘Bir Destandır Çanakkale’’ adlı konseri Üniversitemiz Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda dün gerçekleştirdi. Gerçekleşen konsere Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, protokol üyeleri, Üniversitemiz akademik-idari personelleri ve öğrencilerimiz katıldı. Genel Sanat Yönetmenliğini Dr. Öğr. Ü. Sedat Tamay,  Şef Sazlığını Okt. Kemal Özavcı, Yardımcı Şefliğini Okt. Turgay Akdağoğlu’nun gerçekleştirdiği konser Çanakkale temalı türkülerle dinleyicilerine duygusal anlar yaşattı. Büyük beğeni toplayan konserin sona ermesinin ardından programda emeği geçenlere çiçek takdiminde bulunuldu.