04 Nisan 2018

Ardahan ve Hiroşima Üniversiteleri’nden Güç Birliği

2017 Nisan ayında Üniversitemiz ve Hiroşima Devlet Üniversitesi arasında öğrenci, öğretim üyesi değişimleri ve ortak bilimsel çalışmalar yapılabilmesi için imzalanan protokolün ikinci aşaması Hiroşima Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ochi Mitsuo’nun protokole imza atmasıyla tamamlandı. Hiroşima Devlet Üniversitesi adına Üniversitemize ziyaret gerçekleştiren Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hirato Namba, Rektör Prof. Dr. Mehmet Biber’i makamında ziyaret ederek bilgilendirmelerde bulundu. Gerçekleşen sohbetin ardından Prof. Dr. Namba, Hiroşima Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ochi Mitsuo’nun adına Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber’e plaket takdiminde bulundu. Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.