07.06.2018

Üniversitemizden Başbakan Yıldırım’a Karşılama

İlimizi ziyaret eden Başbakan Binali Yıldırım’ı Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber ile birlikte öğrencilerimiz ve idari personel karşıladı. Karşılamada Rektör Prof. Dr. Biber, Başbakan Yıldırım’a hediye takdiminde bulundu.  Başbakan Yıldırım miting konuşmasında, Ardahan Üniversitesi’nin Avrupa standartlarında bir kampüse kavuştuğunu belirterek;  bu yıl faaliyete girecek olan Mühendislik Fakültesi, Kongre Merkezi, içinde yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahası bulunan Spor Kompleksi ile birlikte öğrencilerine,  her türlü sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif imkânı sağlayan bir üniversite olma yolunda emin adımlarla  ilerlemektedir dedi. Başbakan Yıldırım miting sonrasında, öğrencilerimizle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.