31.08.2018

Rektör Biber: “7 Bin kişilik büyük bir aile olarak, bilim üretmek, Ardahanımızı daha modern bir şehre dönüştürmek için var gücümüzle çalışıyoruz.”

Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, ulusal ve uluslararası piyasada önemli faaliyetler yürüten iş adamlarını kabul etti. Ev sahibi Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber’e; 2009- 2013 Yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini yürüten Ömer Dinçer,  Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksöy, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şakir Aydoğan eşlik etti. Aralarında Vatan Bilgisayar Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Vatan’ın da bulunduğu 35 iş adamı Rektör Biber’i ziyaret etti. İş adamları ve hanımefendi eşleri onuruna verilen yemeğin ardından, misafirler Rektörlük makamına geçtiler. Rektör Prof. Dr. Mehmet Biber, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuklar için kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Ardahan Üniversitesi’nin özellikle son iki yılda gerçekleştirmiş olduğu projelerden bahsederek, “ Eğitim kalitemiz, çoğu köklü üniversitenin eğitim kalitesine eşdeğer bir seviyededir. Öğrencisi, akademik ve idari kadrosuyla birlikte 7 Bin kişilik büyük bir aileyiz. Hep birlikte daha nitelikli ve kaliteli eğitim sunabilmek, Ardahanımızı modern bir şehre dönüştürmek için var gücümüzle çalışıyoruz.  Ardahan Üniversitesi Kalkındırma Vakfı kuruluş toplantısının ikincisini siz değerli iş adamlarımızın da desteğiyle yakın zamanda İstanbul’da gerçekleştireceğiz.” şeklinde konuştu. Ziyaret hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.