Üniversitemizde Şiir ve Müzik Rüzgârı Esti

5 ARALIK 2018

Üniversitemiz, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Tarih Topluluğu tarafından, “Bir Nefes Tını” isimli şiir ve müzik dinletisi etkinliği düzenlendi. Nazım Hikmet Konferans salonunda gerçekleşen programa, Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, akademik-idari personel ile öğrenciler katıldı. Üniversitemiz öğrencilerinin seslendirmiş olduğu şiir ve türkülerden oluşan program, izleyenlerden tarafından büyük beğeni topladı.  Programda söz alan Tarih Topluluğu Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Suat Vural, “Bir Nefes Tını”  isimli programın önümüzdeki haftalarda tekrarlanacağını söyledi. Program sonunda, Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Şair Erdem Bayazıt’ın, “Sana, Bana, Vatanıma, Ülkemin İnsanına Dair” adlı şiirini seslendirdi. Öğrencilerden büyük alkış alan Rektörümüz, öğrencilerimizin ders dışı zamanlarını sosyal ve kültürel etkinliklerle değerlendirmesi için bu tür faaliyetlerin Üniversitemiz tarafından sürekli olarak destekleneceğini belirtti.