15 Temmuz Lisesi Öğrencileri, Rektörümüzü Ziyaret Etti

21 ARALIK 2018

Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bilent Akar ile 15 Temmuz Lisesi’nde öğrenim gören bir grup öğrenciyi makamında kabul etti. Sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette öğrenciler, gelecek planlarını, projelerini ve kariyer hedeflerini anlattılar. Öğrencilerin Üniversitemiz hakkındaki sorularını yanıtlayan Rektörümüz, başarılı bir kariyerin basamakları konusunda kendilerine tavsiyelerde bulundu. 15 Temmuz Lisesi öğrencileri, Üniversitemizi çok beğendiklerini ve burada okumak istediklerini belirtti. Sohbette ayrıca Cengiz Aytmatov’un, Sovyet rejimi döneminde yaşanan sosyal ve kültürel sorunları anlattığı, “Gün Olur Asra Bedel” adlı kitabının kritiği yapıldı. Rektörümüz, keyifli geçen sohbetin ardından, ziyaret anısına öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.