Rektörümüz, “104. Yılında Sarıkamış Şehitlerini Anma” Programına Katıldı

7 OCAK 2018

Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Ardahan Valiliği tarafından düzenlenen, “104. Yılında Sarıkamış Şehitlerini Anma” programına katıldı. Anma programına, Ardahan Vali Yardımcıları Salih Kalkan ve Mehmet Kılıç, il protokolü, Ardahan halkı, Üniversitemiz personeli ile öğrencilerimiz katıldı.  Ardahan Merkez Camii’nde kılınan sabah namazıyla birlikte başlayan program, Üniversitemiz personeli tarafından yapılan çorba ikramıyla devam etti. Sabah namazı programının ardından yürüyüş programına geçildi. 80. Yıl Şehir Stadyumu önünde toplanan katılımcılar, şehir stadyumundan Ardahan Şehitliği’ne kadar yürüdü. Yürüyüşün ardından şehitlik programı düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan şehitlik programı, Kuran-ı Kerim Tilaveti ve şehitlerimiz için yapılan dualar eşliğinde devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Üniversitemiz akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Eray Bayramol gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından program sona erdi.