Üniversitemiz, Türk Kızılay Başkan Yardımcısı ile Deri Sanayicilerini Ağırladı

15 OCAK 2019

Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber; Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ercan Tan, Derimod Deri Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim, Derimod Yönetim Kurulu Üyesi Sedef Zaim ile Türk Kızılay Şube Başkanlarını ağırladı. Konuklarıyla sabah kahvaltısında buluşan Rektörümüz, Üniversitemize ilişkin bilgiler paylaştı. Yerleşkemizde bulunan Kızılay Butiği ziyaret eden misafirler, kendi üretimi olan ürünleri ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin yararlanması için butiğimize hediye etti. Butiğin gezilmesinin ardından Başkan Yardımcısı Tan, Yönetim Kurulu Başkanı Zaim ile beraberindeki heyet, Rektörümüzü makamında ziyaret etti. Ziyaret sonunda Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, konuklarına yöresel ürünlerden oluşan hediye paketi takdim etti.