Üniversitemiz  Doğu Anadolu Kariyer Fuarına Katıldı

8 MART 2019

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde bu yıl ilki düzenlenen Doğu Anadolu Kariyer Fuarı Açılış Törenine katıldı. 8-9 Mart tarihlerinde TÜYAP Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde düzenlenen organizasyonun açılış törenine Rektörümüz ile birlikte; Erzurum Valisi Okay Memiş, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum Millet Vekilleri Prof. Dr. Recep Akdağ, Zehra Taşkesenlioğlu ve Selami Altınok, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı, Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Ahmet Hacıoğlu ve Erzurum Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’ın yanı sıra bölge üniversitelerin rektörleri, firma temsilcileri ile çok sayıda konuk katıldı. Bölge üniversitelerin öğrencilerine açık olan Doğu Anadolu Kariyer Fuarı’nda 9 Mart Cumartesi gününe kadar birçok panel ve seminerler, çeşitli atölye çalışmaları, kurum-kuruluş ve öğrenci buluşmaları devam edecek. Bölge üniversiteleri ile birlikte Ardahan Üniversitesi’de, kariyer fuarında tanıtım çalışmaları yapmak ve aday öğrencilere detaylı bilgi vermek amacıyla stant açtı.