Bakan Pakdemirli Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirdi

13 MART 2019

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Üniversitemiz ev sahipliğinde kamu kurum ve kuruluş yetkilileri ve sivil toplum örgütleriyle bir araya gelerek, “Tarım ve Orman Sektörü Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirdi. Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy,  Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, ilçe kaymakamları, protokol üyeleri ile Ardahanlı çiftçiler katıldı.  Yaklaşık iki saat süren toplantının ardından Bakan Pakdemirli katılımcılara teşekkürlerini iletti. Ziyaret anısına Rektörümüz, Bakan Pakdemirli’ye Güzel Sanatlar Fakültemiz akademisyenleri tarafından özel olarak hazırlanan ve üzerinde, “Bismillâhirrahmânirrahîm”  yazan seramik eseri takdim etti.