Ticaret İl Müdürü Atak, Rektörümüzü Ziyaret Etti

22 MART 2019

Ardahan Ticaret İl Müdürü Tülay Atak, Tüketici Hakem Heyeti üyeleri ve dernek temsilcileri,  15-21 Mart tarihleri arasında kutlanan “Tüketiciyi Koruma Haftası” dolayısıyla Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber’i makamında ziyaret etti.  Sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette,  Ticaret İl Müdürlüğü ve Tüketici Hakem Heyeti’nin yürüttüğü faaliyetler ve tüketici haklarının korunmasıyla ilgili konular konuşuldu. Rektörümüz, tüketicilerin karşılaştıkları sorunların çözüme kavuşturulması noktasında Tüketici Hakem Heyeti’ne büyük sorumluluklar düştüğünü dile getirerek,  tüm tüketicilerin “Tüketiciyi Koruma Haftası”nı kutladı. Ziyaret sonunda Müdür Tülay Atak, Rektörümüze çiçek takdiminde bulundu.