“Ardahan Üniversitesi Tanıtım Günleri” Sona Erdi

18 NİSAN 2019

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından düzenlenen, “Ardahan Üniversitesi Tanıtım Günleri” sona erdi. Fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokullarından 80 akademisyen ve 100 idari personelin görev aldığı tanıtım günleri etkinliğinde, Ardahan ili ve ilçelerinde bulunan 24 lisede öğrenim gören 1200  lise son sınıf öğrencisi misafir edildi. Üniversitemizin kuruluşundan bu yana gerçekleştirilen en kapsamlı tanıtım etkinliği olan,  “Ardahan Üniversitesi Tanıtım Günleri”nin son sınıf öğrencileri ve öğretmenlere, Kapalı Spor Salonunda her bölüm için ayrı olarak hazırlanmış olan 14 standı gezerek ayrıntılı bilgi verildi. Güzel Sanatlar Fakültesi ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu standında görev alan akademisyenler, görsel ve uygulamalı çalışmalarla öğrencileri merak ettikleri konularda bilgilendirdi. Program sonunda Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çekildi.