Üniversitemiz, İBTAV ve Kırıkkale Üniversitesi İşbirliği Protokolü İmzaladı

3 MAYIS 2019

Üniversitemiz, İBTAV ( İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı) ve Kırıkkale Üniversitesi arasında, “2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı İşbirliği Protokolü” imzalandı. İstanbul İBTAV Müzesinde gerçekleştirilen imza törenine; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, İBTAV Mütevelli Heyeti Yön. Kur. Başkanı Mecit Çetinkaya, Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bolatbek Abdrasilov, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci katıldı. Protokol kapsamında, 2018 yılında hayatını kaybeden ünlü İslam Tarihçisi ve akademisyen Prof. Dr. Fuat Sezgin, yıl boyunca yapılacak olan çeşitli etkinliklerle anılacak. İmza töreni, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.