Üniversitemizde Büyük İftar Buluşması

18 MAYIS 2019

Üniversitemiz tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen, il protokolü-öğrenci iftar yemeği buluşmasına katılım yoğun olarak gerçekleşti. Yenisey Konukevinde düzenlenen ve  sponsorluğunu Ardahanlı iş insanı ve avukat Serkan Kaya’nın üstlendiği iftar yemeğine; Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Vali Yardımcısı Salih Kalkanlı, Ardahan Garnizon ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Kemal Kırış, Belediye Başkanı Faruk Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selçuk Özdem, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, Üniversitemiz daire başkanları, dekanlar, idari ve akademik personel, cumhuriyet savcıları ve hâkimler, İl Özel Genel Sekreteri Anıl Aksel, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, İl Müftüsü Ramazan Pehlivan, iş insanları, diğer protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı. 350 kişinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan Rektörümüz, davete icabet eden tüm konuklara şükranlarını sundu ve iftar yemeğinin sponsorluğunu üstlenen Serkan Kaya’ya gıyabında teşekkür etti.