Dünya Şampiyonundan Üniversitemize Teşekkür

27 MAYIS 2019

Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Serbest Güreşçi Taha Akgül, Güzel Sanatlar Fakültesi ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen, “Şampiyon Türk Sporcuların Duvar Resimleri” projesi için Üniversitemize teşekkür etti. Sosyal medya üzerinden duvar resmini gören Taha Akgül emeği geçenlere teşekkürlerini iletirken, bu tarz çalışmaların öğrencileri motive etme noktasında çok yararlı olduğunu dile getirdi. BESYO İdari Birim Girişinde gerçekleştirilen çalışmada Taha Akgül’den Hidayet Türkoğlu’na, Naim Süleymanoğlu’ndan İrem Yaman’a kadar birçok dalda şampiyonluk kazanmış sporcularımız portreleri, Üniversitemiz akademisyenlerinden Doç. Dr. Semra Çevik ve öğrencileri tarafından duvara resmedildi. BESYO Sekreteri Süleyman Yıldız aynı projeyi Kapalı Spor Salonuna da uygulamak istediklerini ve bu şekilde ülkemizi ulusal ve uluslararası pek çok yarışmada başarıyla temsil etmiş sporcuların BESYO öğrencilerine örnek olacaklarını ifade etti.