Prof. Dr. Tleuzhanov’dan Rektörümüze Veda Ziyareti

17 HAZİRAN 2019

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Abdilkhan Tleuzhanov, emekli olması dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber’e veda ziyaretinde bulundu. Rektörümüz, Ardahan Üniversitesi’ne ulusal ve uluslararası alanda çok sayıda hizmetle katkıda bulunan Prof. Dr. Tleuzhanov’a teşekkürlerini iletti. 2016 yılından bu yana Üniversitemizde çalışan Prof. Tleuzhanov ARÜ adına birçok sergi düzenledi. Prof. Dr. Tleuzhanov, Rektörümüze özel olarak hazırladığı tabloyu ve görev süresi boyunca oluşturduğu eserleri içeren kitabını hediye etti. Rektörümüz değerli katkılarından dolayı Prof. Dr. Tleuzhanov’a teşekkür belgesi takdiminde bulunarak bundan sonraki hayatında başarı ve mutluluklar diledi. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.