Üniversitemizde Akademik Tanıtım Toplantısı

20 HAZİRAN 2019

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından, Üniversitemizi dış paydaşlarımız arasında yer alan Ardahan Milli eğitim Müdürlüğü’ne (MEB) tanıtmak amacıyla; Yenisey Konukevinde "Akademik Tanıtım Toplantısı" düzenlendi. Toplantıya; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Genel Sekreterimiz Hadi Gergit, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Akın Koç, il ve ilçelerden okul müdürleri ve rehber öğretmenleri ile Üniversitemiz akademik –idari personeli katıldı. Rektörümüz sunum öncesi konuklara hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında Üniversitemizde mevcut olan bölümler ve yeni açılacak olan bölümlere ilişkin detaylı bilgi veren Rektörümüz, Nisan ayında gerçekleştirilen ve 1200 lise son sınıf öğrencisi ve rehber öğretmenlerinin katıldığı "Ardahan Üniversitesi Tanıtım Günleri" etkinliğine değinerek Ardahan Üniversitesinin genç bir üniversite olmasına rağmen bölge üniversiteleriyle yarışabilecek düzeye geldiğini vurguladı. Rektörümüzün konuşmasını tamamlamasının ardından,  Ardahan Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ARÜSEM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arzu Kılıç Üniversitemizin fiziki ve akademik yapısını içeren bir sunum gerçekleştirdi. Dr. Öğr. Üyesi Kılıç sunumunda ayrıca ARÜSEM’in faaliyetlerine ilişkin konuklara detaylı bilgi aktardı. Toplantının ardından konuklara yemek ikram edildi.