Rektörümüz, KMÜ’de Düzenlenen “Tematik Üniversite” Toplantısına Katıldı

9 TEMMUZ 2019

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi tarafından düzenlenen ve 21 Ocak 2017 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanan 12 Üniversite Rektörünün bir araya geldiği “Tematik Üniversite” konulu toplantıya katıldı. Toplantıya ev sahibi KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Hakkâri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ve Uluslararası Rumi Medeniyetler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Bilal Kuşpınar katıldı. Değerlendirme toplantısının ana eksenini, “Tematik Üniversite” oluşturdu. 4 Temmuz’da başlayan program; bir dizi toplantı, ziyaret ve kültür gezileri sonrası 7 Temmuz’da sona erdi.