ARÜSEM İle Üniversite Tercihleri Artık Daha Kolay

23 TEMMUZ 2019

Üniversitemiz, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ardahan Rehberlik ve Araştırma Merkezi işbirliği ile bu yıl üniversite tercihi yapacak öğrencilere hizmet vermek üzere, Ardahan Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ARÜSEM) Binasında “Tercih Başvuru Merkezi” kuruldu. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, İl Milli Eğitim Müdürü Fikret Çerkezoğlu, MEB Şube Müdürü Soner Aydın ve ARÜSEM yöneticileri tarafından açılışı yapılan Tercih Başvuru Merkezi bünyesinde Ardahan Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde görev yapan öğretmenler tarafından 23-29 Temmuz 2019 tarihleri arasında Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren öğrencilere ve velilerine ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti verilecek.