İl Meclis Üyelerinden Rektörümüze Ziyaret

3 EKİM 2019

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Genel Meclis Üyeleri;  Selami Şenel, Erdal Kurukaya, İsmail Oğuz Orhan, Gürbüz Arpaçay, Levent Bilgili, Doğan Yıldırım ile Nihat Ülvan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber’i makamında ziyaret etti.  Sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette meclis üyeleri, Rektörümüzden Veteriner Fakültesi kurulması talebinde bulundu. Rektörümüz bu talebin değerlendirileceğini ve ilgili kurumlarla temas sağlanacağı sözünü verdi. Rektörümüz, tarım ve hayvancılığın bölgemizin temel geçim kaynağını oluşturduğunu ve mesleğin profesyonel yöntemlerle uygulanması noktasında veteriner hekimlere duyulan ihtiyacın her geçen gün arttığına dikkat çekti.  Sohbetin ardından ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.