Üniversitemizde “Yaşam Becerileri” Konulu Kişisel Gelişim Konferansı Düzenlendi

22 KASIM 2019

Üniversitemiz Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda “Yaşam Becerileri” konulu konferans verildi. Konferansa; Genel Sekreterimiz Hadi Gergit, Ardahan Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Çetin Demirci, akademik-idari personel ve öğrenciler katıldı.  İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden Prof. Dr. İsmet Galip Yolcuoğlu’nun misafir konuşmacı olarak katıldığı konferansa katılım yoğun olarak gerçekleşti. Prof. Yolcuoğlu katılımcılara “ Yaşam Becerileri” hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Sunumuna,  beynin bölümleri üzerine ayrıntılı açıklamalar yaparak başlayan Yolcuoğlu, bizi etkileyen ve duygularımıza yön veren alt beynin yaşam kalitemiz üzerinde ne kadar önemli olduğunu dile getirerek, alt beyni nasıl daha aktif olarak kullanılabileceği yönünde tavsiyelerde bulundu. Prof. Yolcuoğlu, sanatın, sporun edebiyatın düşünce yapımızın şekillenmesinde ana faktörler olduğuna, anlamlı bilginin bizi her zaman daha ileriye taşıyacağına, yaşam kalitemizi artıracağına, sosyalleşmenin insanı etkileyen onlarca olumsuz etkilerden koruduğuna ilişkin çeşitli bilgiler verdi. Program, Prof. Dr. Yolcuoğlu’na katılım belgesi ve hediye takdiminin ardından, katılımcılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesiyle birlikte sona erdi.