Öğretmenler Günü Karma Sergisi

26 Kasım 2019

Ardahan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünün katkısıyla ve Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosundaki resim öğretmenlerinin eserleriyle katıldığı “Öğretmenler Günü Karma Sergisi” Üniversitemizde düzenlenmiştir. Düzenlenen serginin açılışı; Vali Yardımcısı Mehmet Kılıç, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şakir Aydoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Fikret Çerkezoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Aziz Boz, Üniversitemiz akademik-İdari personeli, öğrenciler ve halkın katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen sergiye Güzel Sanatlar Fakültesi resim bölümü 5 öğretim üyesi, çeşitli liselerde görev yapan 14 resim öğretmeni eserleriyle katılmışlardır. Sergide yağlı boya, akrilik, illüstrasyon, seramik ve geleneksel sanatlarımızdan tezhip, cam altı gibi çeşitli tekniklerde yapılan 41 eser sergilenmektedir. Düzenlenen  sergi, Üniversitemiz Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu Fuayesinde 25 Kasım -6 Aralık 2019 tarihleri arasında devam edecektir.