“Mekke’nin Fethi’nin”  1389. Yıl Dönümü Kutlandı

2 OCAK 2020

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Bir Düşüncem Var Kulübü tarafından Mekke’nin Fethi’nin 1389. Yıl Dönümü dolayısıyla “Mekke’nin Fethi” programı düzenlendi. Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Vali Yardımcısı Salih Kalkan, akademik-idari personel ve öğrenciler katıldı. Bir Düşüncem Var Kulübü’nü tanıtan video gösterimiyle başlayan program, Kur’an Tilavetiyle devam etti. Şiir Dinletisi bölümünde öğrencimiz şiir okudu. Mekke’nin Fethi’ni anlatan sinevizyon gösteriminin sona ermesinden sonra Üniversitemiz akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi M. Latif Altun tarafından Mekke’nin Fethi’nin önemine dair bir konuşma gerçekleştirdi. Program, ilahi dinletisi ve duların ardından sona erdi.