Rektörümüz, Kampüs Sosyal Tesislerinde İncelemelerde Bulundu

3 OCAK 2020

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Mermer ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva Vanlı ile birlikte Üniversitemiz Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulundu. Rektörümüz ilk olarak yemekhaneyi gezdi. Yemekhanenin bu yıl ki işletmesini ihale yoluyla hak kazanan işletmecilerle tanışan Rektörümüz, kendileriyle bir süre sohbet etti. Burada öğrencilerle birlikte yemek yiyen Üniversitemiz Rektörü, öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi. Yemeğin ardından İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Binasında bulunan ve maddi durumu kısıtlı öğrencilerimize hizmet veren Kızılay Butik gezildi. Rektörümüz ve ekibi son olarak İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesinde hizmet veren kantini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.