Belediye Başkanlarından Üniversitemize Ziyaret

9 OCAK 2020

Narman Belediye Başkanı Burhanettin Eser, Göle Belediye Başkanı ilhan Gültekin ve Narman Vergi Dairesi Gelir Uzmanı Mustafa Kurt, Üniversitemizi ziyaret etti. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber konuklarını Rektörlük makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz, hayata geçirilen ve devam eden projelerimiz hakkında konuklarını bilgilendirerek, görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret sonunda Rektörümüz misafirlerine günün anısına hediye takdiminde bulunarak, hatıra fotoğrafı çektirdi. Hatıra fotoğrafının ardından  Rektörümüz ve Konukları Üniversitemiz Güzel Sanatlar fakültesince düzenlenen  ’’Yedinci Kıta: Geleceğe Övgü’’ Çağdaş Sanat Uygulamaları Sergisi açılışına katıldı.