Üniversitemiz, Kars-Ardahan-Iğdır Tanıtım Günleri Etkinliğine Katıldı

27 OCAK 2020

Üniversitemiz, 23-26 Ocak tarihleri arasında ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 4.’sü düzenlenen Kars-Ardahan-Iğdır tanıtım günleri etkinliğine katıldı. Tanıtım günleri açılışına; TBMM Eski Başkanı Binali Yıldırım, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı - AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Ankara Valisi Vasip Şahin, Ardahan Valisi Mustafa Masatlı,  AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, çevre illerin valileri, belediye başkanları ve bölge üniversite rektörleri katıldı.

Tanıtım günlerinde Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber yoğun ilgi gören Üniversitemiz standında ziyaretçilere Ardahan Üniversitesinin akademik programları, kontenjanları, öğrenci sayısı, eğitim kadrosu, sosyal ve fiziksel imkanları, hakkında bilgiler aktardı. Birçok kişinin ziyaret ettiği Üniversitemiz tanıtım standında konuklara ikramlarda bulunularak tanıtım broşürleri dağıtıldı. 4 gün süren tanıtım günleri etkinliği 26 Ocak Pazar günü sona erdi.