Üniversitemizde Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi Başladı

13 ŞUBAT 2020

Ardahan Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ARÜSEM) tarafından “Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi” düzenlendi. Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi B8 nolu salonda gerçekleştirilen eğitime; Strateji Geliştirme Daire Başkanı Kahraman Ayırkan, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Yakup Aksel, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile idari personelimiz katıldı. Sayıştay Em. Uzm. Denetçisi ve KİK Yapım İşleri İhaleleri Düzenleme ve İnceleme Dairesi Eski Başkanı Yaşar Gök tarafından verilen eğitimde; yapım işleri sözleşme ve hakediş uygulamaları, yapım işlerinde e-ihale uygulaması konularında bilgiler verildi. Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi 15 Şubat 2020 Cumartesi gününe kadar devam edecek.