Üniversitemiz “DAKAF’20” Fuarında Yerini Aldı

6 MART 2020

Üniversitemiz, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin “Yetenek Her Yerde” sloganıyla 10 ayrı ilde düzenlemeyi planladığı bölgesel kariyer fuarlarının üçüncü etabı olan ve Erzurum’da gerçekleştirilen Doğu Anadolu Kariyer Fuarı’na (DAKAF’20) katıldı. Atatürk Üniversitesinin ev sahipliğinde Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezinde gerçekleştirilen açılış törenine, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Erzurum Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, Erzurum Vali Yardımcısı Yıldız Büyüker, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, paydaş olan Üniversite Rektörleri, kamu kurumu yöneticileri, özel sektör temsilcileri, akademisyenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 5 akademisyen ve 100’e yakın öğrenci ile katıldığımız kariyer fuarında standımız ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Kariyer fuarında öğrencilerimiz, farklı sektörde faaliyet gösteren birçok firma ile görüşme gerçekleştirdi. 150’den fazla projenin sunulacağı; panel, sempozyum, konferans, sohbet ve eğitim programları, atölye çalışmaları ile kariyer ve iş dünyasına yönelik bilgilendirme toplantılarının yapılacağı fuar bugün sona erecek.