Ardahan Üniversitesi
ARÜ'den Haberler

Ardahan Üniversitesinde Yeni Tip Koronavirüs (COVID-19) Önlemleri Kapsamında Dezenfeksiyon Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

 

 20 MART 2020

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi-nin, Koronavirüs (COV1D-19) salgınının ülkemizdeki yayılımını sınırlandırmak amacıyla çeşit-li kararlar almasının ardından Üniversitemizde de önlemler artırıldı.
Türkiye’de görülen ilk Koronavirüs vakasının tespit edildiğinin açıklanmasının ardından Üni-versitemizde bir eylem planı hazırlayarak uygulamaya başladı. Bu kapsamda; üniversite yerleş-kelerindeki fakülteler, yüksekokullar, meslek yüksekokulları ile lojmanlar, otobüs durakları, güvenlik noktaları, kütüphaneler, okuma salonları, yemekhaneler, sosyal ve kültürel alanlar ile spor tesisleri ve personel servislerinde temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları sürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin, Koronavirüs (COVID-19) salgınının ülkemizdeki yayılımını sınırlandırmak amacıyla çeşitli kararlar almasının ardından Üniversitemizde de önlemler artırıldı.

Türkiye’de görülen ilk Koronavirüs vakasının tespit edildiğinin açıklanmasının ardından Üniversitemizde bir eylem planı hazırlayarak uygulamaya başladı. Bu kapsamda; üniversite yerleşkelerindeki fakülteler, yüksekokullar, meslek yüksekokulları ile lojmanlar, otobüs durakları, güvenlik noktaları, kütüphaneler, okuma salonları, yemekhaneler, sosyal ve kültürel alanlar ile spor tesisleri ve personel servislerinde temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları sürüyor.