Milletvekili Atalay, Anaokulu ve Kreş ile Spor Kompleksi ve Öğrenci Yaşam Merkezi İnşaatlarını Gezdi

29 MAYIS 2020

Ak Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay ve Ardahan Üniversitesi Kalkındırma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi İş Adamı Aydın Nazar, Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber’i makamında ziyaret etti. Rektör Biber, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sayın vekilimize destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.
Makam ziyaretinin ardından inşaat alanlarını yerinde inceleyen Ardahan Milletvekili Atalay, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber’den Eylül ayında faaliyete geçecek olan Anaokulu ve Kreş ile aynı tarihlerde bitirilmesi planlanan Spor Kompleksi ve Öğrenci Yaşam Merkezi inşaatları hakkında bilgiler aldı. Rektör Biber: “Özellikle, üniversite personelimizin ihtiyaç duyduğu anaokulu ve kreşin yeni döneme bitirilerek hizmete alınması son derecede önemliydi. İnşaat çalışmalarımızda sona gelindi ve kısa süre içinde bitecek. Spor kompleksimiz de yeni döneme hazır olacak inşallah. Öğrencilerimizin sportif faaliyetlere daha etkin katılımını sağlamak ve üniversitemizde sosyal yaşam alanı ihtiyacını karşılamak üzere önemli bir eksikliği daha gidermiş olacağız. Bu tesis sayesinde öğrencilerimiz yüzme havuzu, kapalı spor salonu, fitness  salonu, buz pateni, bowling salonu, sinema salonu ve kafeterya gibi bileşenlerin bulunduğu öğrenci yaşam merkezine kavuşmuş olacaklar. Her alanda, üniversitemizi tercih edecek olan öğrencilerimize ve personelimize daha kaliteli yaşam standartları sunmayı hedeflemekteyiz” dedi.