Üniversitemiz ve Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Lisansüstü Eğitim Programı İş Birliği Protokolü İmzalandı

03 ARALIK 2020

Üniversitemiz ve Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Lisansüstü Eğitim Programı İş Birliği Protokolü” Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut, Genel Sekreterimiz Kubilay Aras ve Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özlem Eştürk’ün katılımıyla imzalandı. Rektörlük makamında imzalanan protokol ile 2020-2021 bahar döneminden başlamak üzere Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğü yönetici ve öğretmenlerinin meslekleriyle ilgili gelişmeleri takip etme, bilgi ve becerilerini artırmaları amacıyla lisansüstü eğitim almaları sağlanacaktır. Protokol çerçevesinde Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim Programlarında yer alan yüksek lisans ve doktora programlarının öğrenci alımlarında, Ardahan Milli Eğitim Müdürlüğü yönetici ve öğretmenleri için ayrıca ek kontenjan belirlenecektir.