Üniversitemiz Yenisey Konukevi “Güvenli Turizm Sertifikası” Almaya Hak Kazandı

11 ARALIK 2020

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Konaklama Tesislerinde Uygulanacak Standartlar ve Tedbirler konulu genelgesi kapsamında, 30 oda ve üzeri konaklama tesislerinde “Güvenli Turizm Sertifikası” almak zorunlu hale geldi. COVİD­19 kapsamında, olağanüstü pandemi koşullarında sağlıklı ve güvenli bir turizmi mümkün kılmak ve alınan tedbirlerin üst seviyede güvenirliliğini sağlayabilmek için; üst düzey sağlık ve hijyen koşullarının konaklama tesislerinde yerine getirildiğini belgeleyen ve aylık denetimlerle devamlılığını sağlamayı hedefleyen Güvenli Turizm Sertifikası’nı Üniversitemiz Yenisey Konukevi almaya hak kazandı. Rektörümüz, Prof. Dr. Mehmet Biber, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Yıldız ve Genel Sekreterimiz Kubilay Aras Yenisey Konukevi’ni ziyaret ederek, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Havva Vanlı ve tüm personelimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.