Üniversitemiz Personeli Dijital Dönüşüm Eğitim Programını Başarıyla Tamamladı

17 ARALIK 2020

YÖK ve Cisco arasında dijital eğitim alanında 16 Mart 2020’de başlatılan iş birliği kapsamında, Anadolu’da bulunan ve "Yükseköğretimde Dijital Dönüşüm Projesi" kapsamında yer alan 24 üniversiteden akademisyenlere "siber güvenlik" ve "ağ yönetimi" konularında verilen eğitimlerde ilk iki faz tamamlandı. Üniversitemiz Personeli Öğr. Gör. Sinan Üst ve Bilgisayar Mühendisi Güven Öztürk, Dijital Dönüşüm Eğitim Programını başarıyla tamamladı. Projenin ilk iki fazında eğitim alan 63 akademisyenden 51’inin eğitim sürecini başarıyla tamamladığı programı sonrası YÖK tarafından Sanal Sertifika Töreni düzenlendi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber’in de katıldığı Sanal Sertifika Töreninde, eğitimlerini başarıyla tamamlayan Öğr. Gör. Sinan Üst ve Bilgisayar Mühendisi Güven Öztürk sertifika almaya hak kazandı. Ardahan Üniversitesi olarak değerli personelimizi tebrik ediyoruz.