Üniversitemiz Sürekli İşçilerine Hayırlı Olsun

20 OCAK 2021

Ardahan Üniversitesi ile Tez-Koop-İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. İmza törenine; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Tez-Koop-İş Genel Sekreteri Hakan Bozkurt, Üniversitemiz Genel Sekreteri Kubilay Aras, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Yaşar Öztürk, Tez-Koop-İş Erzurum Şube Başkanı Hakan Kurt, Yönetim Kurulu Üyesi Erol Sucu, Tez-Koop-İş Sendikası Üniversitemiz Temsilcisi Kürşat Bozkır ve sürekli işçilerimiz katıldı. İmzalanan Toplu İş Sözleşmesi ile 198 sürekli işçimize yönelik birtakım sosyal ve mali iyileştirmeler sağlanarak, işçilerimizin hak ve menfaatleri teminat altına alınmış oldu. Rektörümüz imzalanan Toplu İş Sözleşmesinin, Üniversitemize ve sürekli işçilerimize hayırlı olması temennisinde bulundu.