Rektör Prof. Dr. Çakmak ve Yönetiminden Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

24 ŞUBAT 2021

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak ile beraberinde teşrif eden Rektör Yardımcıları; Prof. Dr. İrfan Kaymaz, Prof. Dr. Birol Soysal, Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu ve Genel Sekreter Doç. Dr. Tuba Yetim Üniversitemiz rektörlüğüne yeniden atanan Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaretin ardından Rektörümüz konuklarına, “Âşık Şenlik Kültür Merkezi” ve “Şehit Ömer Halisdemir Spor Kompleksi ve Derya Samancı Öğrenci Yaşam Merkezi” ve yapımında sona gelinen “Planetaryumu (gezegenevi)” gezdirdi. Rektörümüz konuklarına ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu. Ziyaret karşılıklı hediye takdiminin ardından son buldu.