Üniversitemiz Aşçılık Programı Öğrencileri Rektörümüzü Ziyaret Etti

09 HAZİRAN 2021

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber’i makamında ziyaret etti. Ziyarette öğrencilere, Teknik Bilimler MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Zakir Çaldıran ve aşçılık programı akademisyenleri eşlik etti. Öğrenciler, pandemi şartlarına uygun bir şekilde uygulama derslerinin kişisel koruyucu ekipmanlar kullanılarak ve gerekli tedbirler alınarak yapılmasından dolayı mutluluklarını dile getirerek Rektörümüze teşekkürlerini iletti. Rektörümüz öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunarak; başarılı olmanın ilk şartının risk almak ve zorluklarla mücadele etmek olduğunu belirtti. Yemek kültürünün toplumların zenginliği olduğunu ve bu zenginliğin sonraki kuşaklara aktarılması gerektiğini ifade eden Rektörümüz, ziyaret sonunda öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.