Paralimpik Milli Sporcusu Beytullah Eroğlu Öğrencilerimizle Buluştu

11 HAZİRAN 2021

2017 Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonası’nda 50 Metre kelebek stilde Dünya Şampiyonu olan Beytullah Eroğlu, Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi tarafından düzenlenen çevrimiçi (online) görüşmede öğrencilerimizle buluştu. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Eroğlu ile sohbet ederek kendisini tekrar Üniversitemizde ağırlamak istediğini söyledi. Rektörümüz, Eroğlu’nun azmi ve kararlığını takdir ederek yeni madalyalar kazanacağından emin olduğunu belirtti. Daha sonra Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Yıldız da Eroğlu ile sohbet ederek üstün başarılarından dolayı tebrik etti. Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Öğr. Gör. Betül Aşçı, Rektörümüze engelli bireylere yönelik oluşturduğu farkındalıktan dolayı şükranlarını sundu. Görüşme öğrencilerimizin Eroğlu’na yönelttiği sorularla devam etti. Görüşme sonunda Rektörümüz Eroğlu’na, Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimine ve tüm katılımcılara teşekkür etti.