Rektörümüz II. Uluslararası Mitoloji Sempozyum Ekibini Tebrik Etti

14 HAZİRAN 2021

Üniversitemiz tarafından bu sene ikincisi düzenlenen, II. Uluslararası Mitoloji Sempozyumu’nun başarıyla tamamlanması ardından Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, sempozyumda emeği geçen akademik ve idari personel ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Rektörümüz, sempozyum düzenleme kurulu üyesi Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Okan Akkın ve ekibine, Doç. Dr. Semra Çevik ve Resim Bölümüne, Genel Sekreterimiz Kubilay Aras’a, Bilgi İşlem Daire Başkanlığına, Basın ve Halkla İlişkiler Birimi ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına emekleri için teşekkür etti. Rektörümüz, bir sonraki sempozyumun yüz yüze gerçekleşmesini temenni ederek, aynı uyum ve fedakarlıkla bilimsel faaliyetlerimize devam edeceğimizi söyledi. Daha sonra söz alan Resim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Semra Çevik, sempozyum ekibine emekleri için teşekkür ederken, Rektörümüze de desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.  Son olarak söz alan Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Okan Akkın, Rektörümüze sağladığı destek ve motivasyon için teşekkür etti. Dr. Öğr. Üyesi Akkın sözlerini ekip arkadaşları ve sempozyumda emeği geçen akademik ve idari personele teşekkür ederek sonlandırdı. Program, Rektörümüzün teşekkür belgelerini takdimi ile son buldu.