“Zaman ve Mekân: Ardahan” Fotoğraf Sergimiz Pendik Atatürk Kültür Merkezi’nde Görücüye Çıktı

21 HAZİRAN 2021

Ardahan Üniversitesi olarak, Kars, Ardahan, Iğdır Kültür ve Yardımlaşma Derneği (KAIDER) ile ortaklaşa düzenlemiş olduğumuz “Zaman ve Mekân: Ardahan” isimli fotoğraf sergimizin açılışı Pendik Atatürk Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. 19-23 Haziran 2021 tarihlerinde konuklarını bekleyen sergimizin açılış programına; AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Kurtişoğlu, Genel Sekreterimiz Kubilay Aras, Ereğli Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Adem Tol, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı  Çetin Demirci, KAIDER Başkanı Tarık Aksakal, KAIDER Onursal Başkanı Av. Serkan Kaya, “Zaman ve Mekân: Ardahan” isimli Ulusal Fotoğraf Yarışması Koordinatörü Resim Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Semra Çevik, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Atakan Yüce, Ardahan Üniversitesini Kalkındırma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva Vanlı, İBB Meclis Üyesi Arzu Öğüt Şimşek ile iş ve siyaset dünyasından kıymetli isimler katıldı. Açılış konuşmasında söz alan Rektörümüz, Ardahan Üniversitesi olarak bölgenin kültürel, ekonomik ve sosyolojik gelişimi için sürekli bir gayret içinde olduğumuzu belirterek bu tür faaliyetlerimizin devam edeceğini söyledi. Rektörümüz, bölgenin sahip olduğu birçok avantajdan bahsederek, Ardahan’ın özgün değerlerini yaşatmak ve daha çok kişiye duyurmak için hayata geçirdiğimiz akademik ve kültürel faaliyetlerimizden bahsetti. Üniversitemizin bilimsel anlamda köklü üniversiteler kadar iddialı olduğunu ve her türlü imkana sahip olduğunu belirten Rektörümüz, tüm öğrencilerin gönül rahatlığıyla Ardahan Üniversitesi’ni tercih edebileceğini söyledi. Açılış programı yarışma jüri üyelerine teşekkür belgesi takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.